T&P Charity zet zich in voor haar omgeving!

T&P Cleaning wil graag haar betrokkenheid tonen bij de omgeving waarin zij werkzaam is en ondersteunt daarom diverse goede doelen.

2012—2013
T&P Cleaning is betrokken geweest bij Diafaan en de locatie Thuvine. Honderden ramen en vierkante meter vloeren zijn bij de zorgaanbieder schoongemaakt. Daarnaast werken bij T&P Cleaning betrokken en gemotiveerde medewerkers, en ook daarin herkent de organisatie zich in Diafaan.
T&P Cleaning heeft daarom in 2012 het initiatief genomen om een feest te organiseren waarmee geld is ingezameld dat gebruikt is voor bijvoorbeeld audiovisuele apparatuur, leestafels, activiteitenvoorzieningen en aankleding voor de gemeenschappelijke ruimte in Thuvine, waarbij de bewoners zich thuis voelen.
Wij zijn erg blij dat de bewoners van Thuvine in 2013 hun intrek hebben kunnen nemen in de nieuwbouw in Duiven en daarmee terugkeerden naar de omgeving die voor hen vertrouwd is.

2013—2014
T&P Cleaning heeft het Braamhuis in Zevenaar gesteund. Het Braamhuis is een inloophuis voor iedereen die rechtstreeks of zijdelings te maken heeft met kanker en daar vragen, hulp of steun bij nodig heeft.
Ons doel voor 2013-2014 was om deze stichting bekend te maken bij bewoners, MKB en patiënten in de Liemers. Dit hebben we gedaan door sponsorwerving, verkoop van “Braamhuis vogelhuizen”, opzetten van een jaarlijks terugkerend evenement, organiseren van informatie avonden en het bezoeken van oncologen in de regio.
Zie ook www.braamhuis.nl

2015—2016
We hebben ons ingezet voor de Stichting Honderd-Duizend-Keer-een-Tientje. Zij zetten zich in voor voorlichting over en onderzoek naar Sarcomen (zeer kwaadaardige tumoren). Door het meedenken en het organiseren van verschillende evenementen hebben wij deze stichting geholpen aan meer naamsbekendheid en daarmee bijgedragen om hun doel te behalen. Het doel is, de naam zegt het al, om een miljoen euro op te halen dat ten goede komt aan voorlichting over en onderzoek naar deze zeldzame vorm van kanker die bij velen nog onbekend is.
Voor meer informatie over Stichting Honderd-Duizend-Keer-een-Tientje kijk op www.hdkt.nl.

Volg de ontwikkelingen van T&P Charity ook via onze Facebookpagina.